У Чернівцях звершили конкурс на кращу проєктну пропозицію детального плану території між вулицями Івасюка, Скальда та Ентузіастів

У четвер, 03 жовтня відбулося засідання журі Всеукраїнського закритого містобудівного бліцконкурсу. У ході розгляду проєктних пропозицій, що були подані на конкурс, журі обрало переможців.

Про це повідомляє Чернівецьк міська рада.

До участі в конкурсі зареєструвались та отримали запрошення на участь 10 авторів та авторських колективів з Чернівців. Відтак на розгляд журі було подано 7 проєктів.

Метою конкурсу був оперативний пошук концептуальної ідеї містобудівного рішення щодо визначення перспективи розвитку структури кварталу, обмеженого вулицями Володимира Івасюка, Сергія Скальда, Ентузіастів та провулком Ентузіастів, визначення кращих проєктних пропозицій, з числа поданих, згідно з програмою та умовами конкурсу, присудження їх авторам премій та визначення переможця конкурсу для подальшого виготовлення містобудівної документації.

Основним завданням конкурсантів було сформувати концептуальну пропозицію детального плану території району багатоквартирної житлової забудови. Детальний план розробити з ціллю визначення перспективи розвитку території, у відповідності до містобудівної документації, та її планувальної організації для розуміння потенційними інвесторами і забудовниками перспективних площ для будівництва та організації простору.

Так, переможцем конкурсу обрано проєкт під шифром 593573 авторського колективу: DARgroup & partners – архітектори Богдан Курніцький, Анастасія Волкова та Микола Цвильов. Проєкт-переможець отримує грошову винагороду у розмірі 70 000 грн.  

Друге місце та премію у розмірі 50 000 грн отримав проєкт під шифром 898989, авторського колективу: архітектори Наталія Горбачова та Олексій Аршинін.

Третє місце із премією у розмірі 30  000 грн посів проєкт під шифром 070722, авторського колективу: BOYKO_ARCHITEKT – архітектори Ярослав Бойко, Адріана Стадник, Тетяна Паранчак, Павло Кінзерський

Реклама

Залишити коментар