За минулу добу на Буковині ошукали громадян на майже 80 тисяч гривень

Лише за минулу добу аферисти ошукали двох жителів обласного центру, заволодівши при цьому майже 80 тисячами гривень. За обома фактами шахрайства правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 2 вересня, з повідомленням про шахрайство до Чернівецького райуправління поліції звернувся 69-річний місцевий житель. Заявник розповів поліцейським, що йому зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Співрозмовник, увійшов у довіру до чоловіка, та під приводом захисту коштів, дізнався його банківські дані. В подальшому, чернівчанину надійшло повідомлення про перерахування 55 600 гривень на невідомий рахунок.

Також цього дня, у шахрайську пастку потрапив 60-річний житель Чернівців. Заявник повідомив правоохоронцям, що під час покупки сонячних панелей, його ошукав недобросовісний продавець. Чоловік перерахував 24 тисячі гривень як завдаток за покупку, однак після оплати зв’язок з нібито продавцем обірвався.

За вказаними фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження, передбачені ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар