У Дністровському районі судитимуть місцевого жителя, обвинуваченого у крадіжці

Фігурант таємно викрав майно із домогосподарства жителя Кельменецької громади. Співробітники Дністровського райвідділу поліції зібрали докази протиправних дій чоловіка та наразі скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно зловмисника до суду

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наприкінці серпня цього року до поліції звернувся житель села Вартиківці та повідомив, що невідома особа вчинила крадіжку з його господарського приміщення.

Під час досудового розслідування слідчі Дністровського РВП з’ясували, що до крадіжки причетний 27-річний буковинець. Фігурант таємно проник до домогосподарства заявника, упевнився, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав велосипед, мотокосу та ручний насос. Сума матеріальної шкоди завдана чоловіку, становить понад 7000 гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану, вони прирівнюються до тяжких злочинів.

Реклама

Залишити коментар