Буковинця засуджено до 2 років позбавлення волі за знущання над дружиною у присутності малолітніх дітей

За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури суд визнав 37-річного місцевого жителя винним у вчиненні домашнього насильства (ст. 126-1 КК України). Чоловіка засуджено до 2 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що засуджений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, систематично ображав нецензурними висловлюваннями свою дружину, залякував, принижував та погрожував їй фізичною розправою.

Усе це відбувалося у присутності дітей. Попри попередні судимості та покарання за вчинення домашнього насильства – виправні роботи, 6 місячний арешт, чоловік не припиняв своїх дій. Його не зупиняв і той факт, що жінка вагітна – чекає на восьму дитину.

Сім’я тікала до знайомих та родичів. У січні цього року після реєстрації чергового факту вчинення домашнього насильства, правоохоронці ініціювали переїзд на реабілітацію матері і дітей до міжнародного кризового центру матері та дитини «Місто Добра».

Його погрози, навіть у стінах суду, свідчили про відсутність будь-якого каяття. Ця історія не просто про кримінальний злочин – це зруйновані долі, підірване здоров’я та життя у страху. Суд справедливо визнав його винним, призначивши покарання, яке просив прокурор, – у вигляді двох років позбавлення волі.

Наразі прокуратура фокусує увагу на подальшій підтримці цієї сім’ї, залучає органи місцевого самоврядування та громадські організації, щоб допомогти жінці облаштувати необхідний побут для здорового та щасливого проживання дітей.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар