У Грузії провладна партія використала фото розбомбленого Маріуполя для передвиборчих банерів

Панівна партія Грузії «Грузинська мрія» використала для своїх передвиборчих банерів фотографії українських міст, які постраждали від російських обстрілів. У такий спосіб там хотіли наголосити, що так нібито станеться з Грузією, якщо до влади прийде опозиція.

Про це пише «Эхо Кавказа» (проєкт «Радіо Свобода») та «Грузия Online».

Так, партія представила серію плакатів і відеоролик, де кадрам бомбардувань протиставляють фонтани та нові автобуси в грузинських містах.

Серед фотографії на банерах — світлини розбомбленого Маріуполя, а також знищені будівлі та церкви. Поруч видно напис «Ні війні!», а також перекреслені передвиборчі номери грузинських опозиційних партій та об’єднань.

З іншого боку банерів видно фотографії грузинських міст, зокрема нічний Батумі з написом «Вибери світ». У панівній партії «Грузинська мрія» кажуть, що своїми банерами прагнуть нагадати населенню, «куди веде країну опозиція».

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі розкритикувала банери, назвавши їх «ганебними та образливими для культури, традицій, історії та віри».

“Наскільки жалюгідними треба бути, щоб безсовісно пропонувати вашому народу плакат, виготовлений у кузні КДБ”, — написала вона.

Реклама

Залишити коментар