Офіс генпрокурора каже, що знайшов нардепа Дмитрука та готує його екстрадицію

Офіс генерального прокурора заявив, що встановив місцеперебування народного депутата Артема Дмитрука та готує матеріали для його екстрадиції.


Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

“У межах співпраці з компетентними органами іноземної країни Офіс Генпрокурора готує матеріали для видачі (екстрадиції) народного депутата України, який перебуває у розшуку у зв’язку з переховуванням від органів правосуддя в Україні.

Наразі місцезнаходження депутата встановлено та судом йому визначено міру запобіжного заходу”.

В ОГП нагадали, що Артема Дмитрука підозрюють у вчиненні нападів групою осіб на правоохоронця та військового, замаху на викрадення вогнепальної зброї, спричинення потерпілому середньої тяжкості тілесних ушкоджень та хуліганстві.

До слова, 25 серпня стало відомо, що позафракційний народний депутат Артем Дмитрук незаконно виїхав за кордон.

Генеральний прокурор Андрій Костін 25 серпня повідомив про підозру цьому чинному народному депутату України в участі у нападах на громадян, у тому числі правоохоронця, замаху на викрадення вогнепальної зброї тощо.

Сам Дмитрук перед виїздом заявляв, що йому “погрожують і переслідують через переконання”. 29 серпня підозрюваного у нападах на військового та правоохоронця народного депутата України Артема Дмитрука оголосили у розшук.

2 вересня правоохоронці повідомили про підозру трьом особам, які незаконно переправили підозрюваного у нападах на громадян народного депутата Артема Дмитрука через державний кордон до Придністров’я.

Реклама

Залишити коментар