За минулу добу на Буковині вогнеборці ліквідували 4 пожежі

Горіли житлові будинки. Також 2 займання виникли на відкритій території.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

24 вересня у місті Чернівці виникла пожежа в житловому будинку. Помітивши вогонь, власники зателефонували на спецлінію 101 та викликали рятувальників. 

За вказаною адресою прибули рятувальники 1 та 15 державних пожежно-рятувальних частин. Надзвичайники ліквідували пожежу на площі 100 кв.м. 

Полум’я знищило покрівлю, перекриття будинку, домашні речі, побутову техніку. Попередня причина пожежі – коротке замкнення. 

У селі Молниця Герцаївської територіальної громади Чернівецького району теж учора горів житловий будинок. Площа пожежі становила 40 кв. м. 

До гасіння залучались рятувальники 13 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Молниця. 

Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши від полум’я будинок. Вогонь знищив меблі та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється. 

Крім пожеж у житловому секторі, минулої доби надзвичайники ліквідували ще дві на відкритій території. Суха трава горіла у місті Заставна Заставнівської територіальної громади Чернівецького району та селі Ожеве Сокирянської територіальної громади Дністровського району. 

Реклама

Залишити коментар