У Лужанах поліцейські розслідують обставини ДТП з потерпілим мотоциклістом

Учора, 24 вересня, в селі Лужани трапилася дорожньо-транспортна пригода. У результаті зіткнення мотоцикла з автомобілем травмувався 26-річний буковинець. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілим в селі Лужани. Для з’ясування обставин на місце події виїхали слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 26-річний водій мотоцикла «Yamaha» допустив зіткнення з автомобілем «Аudi Q7», під керуванням 39-річного місцевого жителя.

Унаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого до лікувального закладу.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар