У Чернівцях судитимуть містянина, обвинуваченого в заподіянні тяжкого тілесного ушкодження знайомому

Слідчі поліції зібрали неспростовні докази вчинення чоловіком кримінального правопорушення, який 17 липня цього року, під час суперечники з товаришем, завдав йому ножових поранень. За вчинене чернівчанину загрожує ув’язнення терміном від п’яти до восьми років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького райуправління поліції встановили, що того дня, під час спільного розпивання алкогольних напоїв, у дворі будинку, між двома чернівчанами виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. В ході конфлікту, 35-річний чоловік взяв кухонний ніж та завдав знайомому два удари в живіт і пах.

Медики госпіталізували 35-річного місцевого жителя до лікарні, де діагностували у нього проникаюче ножове поранення живота та поранення в ділянці паху.

Відповідно до висновку експерта потерпілому спричинено проникаюче ножове поранення, яке відноситься до тяжких тілесних ушкоджень та не проникаюче ножове поранення, яке відноситься до легких тілесних ушкоджень.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама

Залишити коментар