На Буковині суд арештував чоловіка, який зберігав наркотики для подальшої реалізації

Протиправну діяльність раніше судимого жителя обласного центру викрили та задокументували співробітники Чернівецького райуправління поліції. Наразі поліціянти вже повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Тепер йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники поліції Буковини продовжують здійснювати превентивні поліцейські заходи щодо боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.

Так, 21 вересня цього року під час відпрацювання території обслуговування співробітники Чернівецького РУП задокументували факт вчинення наркозлочину 32-річним жителем обласного центру. Здійснюючи поверхневу перевірку, поліціянти виявили та вилучили у чоловіка 14 зіп-пакетів із кристалічною та рослиноподібною речовинами, ззовні схожими на наркотичні.

Згідно з висновком експерта надані на дослідження речовини містить у своєму складі психотропну та наркотичну речовини, обіг яких обмежено в Україні – амфетамін і канабіс.

за клопотанням слідчих поліції буковини суд арештував чоловіка, який зберігав наркотики для подальшої реалізації
за клопотанням слідчих поліції буковини суд арештував чоловіка, який зберігав наркотики для подальшої реалізації

Правоохоронці з’ясували, що чоловік зберігав наркотики з метою подальшого збуту та раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочину.

Фігуранта поліціянти затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав затриманому запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар