У Чернівцях відбудеться фотовиставка на підтримку військовополонених та зниклих безвісти Захисників та Захисниць

У Чернівцях 23 вересня 2024 року відбудеться важлива фотовиставка, присвячена військовополоненим та зниклим безвісти Захисникам і Захисницям України. Виставка, яка пройде у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї за адресою вул. Ольги Кобилянської, 28, розпочнеться об 11:00 і стане потужним нагадуванням про долі тих, хто виборює свободу нашої країни, та їхніх родин.

Метою експозиції є:

  • Показати реальні історії: Фотографії розкажуть про родини військовополонених та зниклих безвісти, про їхній біль і боротьбу за повернення рідних додому.
  • Підтримка родин: Виставка покликана морально й емоційно підтримати родини, які продовжують шукати і чекати своїх Захисників.
  • Привернення уваги суспільства: Захід має на меті залучити громадськість до активної підтримки цих родин, а також вплинути на владу та міжнародних партнерів, аби вони доклали всіх зусиль для повернення наших Героїв.

29 вересня з Чернівецького краєзнавчого музею до Центральної площі пройде хода підтримки, до якої може долучитися кожен охочий. Це можливість для всіх висловити свою солідарність та підтримати родини, чиї рідні все ще перебувають у полоні або вважаються зниклими безвісти.

Організатором заходу виступає Дмитро Бобров, Захисник України, який не тільки бореться за свободу на фронті, а й ініціює акції для підтримки тих, хто чекає своїх близьких вдома.

Реклама

Залишити коментар