Поліціянти Буковини розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди з потерпілою

ДТП трапилась учора, 13 вересня, у селі Мамаївці Чернівецького району. Унаслідок зіткнення трьох транспортних засобів тілесні ушкодження отримала 26-річна водійка автомобіля “BMW”. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 20-річний водій автомобіля “Volkswagen T4”, не обрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автівкою “BMW”, під керуванням 26-річної місцевої жительки і подальшим зіткненням з мікроавтобусом “Mercedes-Benz Sprinter”, за кермом якого перебував 63-річний буковинець.

У результаті аварії кермувальниця автівки “BMW” отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар