У Чернівцях поліцейські затримали нетверезого водія, який спричинив ДТП з потерпілою

Учора на вулиці Січових Стрільців водій автомобіля “Аudi А6” допустив зіткнення з авто “Renault Logan”. У результаті аварії пасажирка одного з транспортних засобів отримала тілесні ушкодження. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

В обід 12 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Чернівці трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілою.

Одразу ж на місце події виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 38-річний водій автомобіля “Аudi А6”, рухаючись по вулиці Січових Стрільців, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з авто “Renault Logan”, під керуванням 35-річного місцевого жителя.

Унаслідок ДТП 50-річна пасажирка автівки “Renault Logan” отримала травму ноги. Лікарі бригади швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілу до медичного закладу.

Поліцейські затримали водія-порушника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучено. Досудове розслідування триває.

Реклама