Дізнавачі поліції викрили чернівчанина, підозрюваного у незаконному зберіганні наркотиків

У серпні цього року поліцейські викрили 28-річниого жителя Чернівців, який незаконно придбав та зберігав таблетки з вмістом психотропних речовин. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

22 серпня співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Чернівецькій області на одній із вулиць обласного центру зупинили підозрілого чоловіка для перевірки документів. Під час здійснення поліцейських заходів правоохоронці виявили та вилучили у 28-річного місцевого жителя майже 80 таблеток, схожих на наркотичні.

Співробітники поліції вилучили у чоловіка заборонені речовини та направили до НДЕКЦ для проведення відповідних експертиз. Згідно із результати досліджень 30 таблеток містять у своєму складі психотропну речовину клоназепам, а 46 пігулок – альпразолам, обіг цих психотропів обмежено в Україні.

Правоохоронці з’ясували, що чернівчанин замовив таблетки через телеграм канал.

Дізнавачі Чернівецького райуправління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар