У Вижницькому районі правоохоронці задокументували незаконне видобування гравійно-піщаної суміші

10 вересня, в адміністративних межах села Слобода-Банилів співробітники Вижницького райвідділу поліції спільно з працівниками Управління СБУ в Чернівецькій області викрили чоловіка, який видобував гравійно-піщану суміш. Наразі за цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час здійснення профілактичних заходів щодо виявлення порушників у сфері злочинів проти довкілля правоохоронці викрили 32-річного жителя села Карапчів, який нелегально здійснював видобування корисних копалин із прибережної смуги русла річки Черемош.

Поліціянти встановили, що буковинець за допомогою спецтехніки видобував гравійно-піщану суміш та завантажував її на автомобілі «КАМАЗ» та «УРАЛ» з метою подальшого транспортування. Відповідних документів для законного здійснення такої діяльності фігурант не мав.

у вижницькому районі правоохоронці задокументували незаконне видобування корисних копалин

Наразі відомості про вчинення кримінального правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр, незаконне видобування корисних копалин) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби та вантаж вилучено. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар