У Чернівцях судитимуть двох «наркодиллерів», які реалізовували амфетамін на території міста

Співробітники Чернівецького райуправління поліції спільно з працівниками відділу протидії кіберзлочинам в Чернівецькій області Департаменту кіберполіції НПУ перекрили черговий канал розповсюдження наркотиків в обласному центрі. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Працівники поліції Буковини продовжують здійснювати оперативно-профілактичні заходи на території регіону, з метою протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів.

Правоохоронці викрили протиправну діяльність двох місцевих жителів. Співробітники поліції встановили, що двоє місцевих жителів, віком 42 та 47 років, налагодили схему нелегального бізнесу, шляхом реалізації амфетаміну на території Чернівців. Проводячи досудове розслідування, поліціянти задокументували декілька фактів збуту чоловіками наркотиків.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників та в гаражному приміщенні, яке належить одному із чоловіків, поліціянти вилучили різні види наркотиків, пакувальні засоби та інші речові докази нелегального бізнесу.

Наразі слідчі Чернівецького райуправління поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігурантів скерували до суду для розгляду. Чоловікам інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама

Залишити коментар