За минулу добу на Буковині рятувальники ліквідували більше десятка пожеж

31 серпня в селищі Глибока Чернівецького району виникла пожежа в нефункціонуючій будівлі колишньої кузні.

Сусід, котрий помітив вогонь, зателефонували на спецлінію 101 та викликав рятувальників. Черговий караул 14 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Черепківці, котрі прибули за викликом, ліквідували пожежу на площі 80 кв. м.

Полум’я повністю знищило нефункціонуючу будівлю. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Того ж дня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Пядиківці Неполоківецької територіальної громади Чернівецького району. Пожежу помітили сусіди та повідомили про неї рятувальників.

Пожежу було ліквідовано силами місцевої пожежної команди до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Протягом доби ще 3 пожежі були зареєстровані в місті Чернівці та Чернівецькому районі. Площа яких складає 1, 2 та 30 кв м

Усі загорання ліквідовані населенням до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів. Причини даних пожеж встановлюються.

Також 31 серпня вогнеборці ліквідували 14 пожеж за добу 9 з них на відкритій території.

31 серпня у селі Тернавка Герцаївської територіальної громади Чернівецького району загорілася суха трава на відкритій території. Площа пожежі склала 3 га. На виклик прибули рятувальники 13 державної пожежної частини та ліквідували пожежу. Вогонь знищив суху рослинність.

Того ж дня, у селі Слобода Новоселицької територіальної громади Чернівецького району відбулося загорання сухої трави на відкритій території. На місце події прибули рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона села Рокитне та ліквідували загорання.

Внаслідок пожежі знищено 1, 5 га сухостою.

Також загорання на відкритій території минулої доби рятувальники ліквідували у Дністровському та Чернівецькому районах. Де горіло сміття, суха трава та чагарники, загалом вогнем знищено понад 7 га сухостою.

Причини даних пожеж встановлюють фахівці.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар