У Чернівцях рятувальники ліквідували масштабну пожежу

30 серпня близько 18:00 години на спецлінію 101 від очевидців надійшло повідомлення про пожежу у нефункціонуючій будівлі одного з колишніх підприємств міста Чернівці.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

На місце події першими прибув черговий караул групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. На момент прибуття площа пожежі склала 300 кв м. Додатково до ліквідації було залучено рятувальників 1-ї, 2-ї та 15-ї держаних пожежно-рятувальних частин та 2 автодрабини АД-32 і АД-55.

Гасіння пожежі ускладнювали щільне задимлення та ризик обвалу перекриття будівлі. Травмованих та загиблих на пожежі немає.

Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі. До ліквідації залучалося 25 чоловік особового складу та 9 одиниць техніки.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

Також 30 серпня у місті Новоселиця Новоселицької територіальної громади Чернівецького району сталася пожежа в зблокованих господарських будівлях.

Рятувальникам про неї повідомив власник. На місце події одразу виїхали черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона села Бояни.

Рятувальники ліквідували пожежу на площі 80 кв.м. та врятували від знищення житловий будинок та частково господарські будівлі.

Внаслідок пожежі згоріли покрівля зблокованих господарських будівель та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

30 серпня у селищі Кельменці Кельменецької територіальної громади Дністровського району загорілася суха трава на відкритій території.  


Полум’я охопило площу 50 кв.м. На виклик прибули рятувальники 10 державної пожежної частини та ліквідували пожежу. 

Вогонь знищив суху рослинність. Причину пожежі встановлюють фахівці. 

Того ж дня, у місті Новодністровськ Новодністровської територіальної громади Дністровського району відбулося загорання сухої трави на відкритій території.  

На місце події прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста 8 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували загорання. 

Внаслідок пожежі знищено 0, 2 га сухостою. За попередніми висновками фахівців  причиною пожежі є підпал. 

Також загорання на відкритій території минулої доби рятувальники ліквідували у Дністровському та Чернівецькому  районах.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар