На Буковині за минулу добу вогнеборці ліквідували 13 пожеж, на одній з них травмувався чоловік

3 пожежі сталися у житлових будинках, 1 в покинутій будівлі, ще 9 на відкритій території.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

28 серпня в селі Недобоївці Недобоївської територіальної громади Дністровського району виникла пожежа в житловому будинку. 

Сусіди, котрі помітили вогонь, зателефонували на спецлінію 101. До приїзду вогнеборців вони також допомогли вийти з будинку 44-річному власнику. Під час пожежі чоловік травмувався, із опіками його госпіталізували до лікарні. 

Черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Недобоївці, котрі прибули за викликом, ліквідували пожежу на площі 70 кв. м.

Полум’я повністю знищило житловий будинок. Причина пожежі встановлюється.

Того ж дня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Снячів Великокучурівської територіальної громади Чернівецького району. Пожежу помітили очевидці та повідомили про неї рятувальників.

На місце події прибули надзвичайники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Великий Кучурів. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 70 кв. м.

Вогонь знищив житловий будинок.

За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі є коротке замкнення електромережі.

Протягом доби інші пожежі були зареєстровані в Чернівецькому та Дністровському районах. Там горіли покинута будівля та житловий будинок. 

Також 28 серпня в селі Макарівка Кельменецької територіальної громади Дністровського району сталося загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території. Пожежу помітили очевидці та зателефонували на спецлінію 101.

На момент прибуття чергового караулу 10-ї державної пожежно-рятувальної частини площа пожежі склала 1 га.

Вогнеборці ліквідували пожежу, вогонь знищив суху рослинність. 

Того ж дня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на відкритій території в селі Анадоли Хотинської територіальної громади Дністровського району. Про пожежу рятувальників повідомили очевидці.

На місце події прибули вогнеборці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували пожежу на площі 0,5 га.

За попередніми висновками фахівців, причинами пожеж є підпал.

Також протягом доби пожежі були в обласному центрі, Чернівецькому та Дністровському районах. Вогонь знищив понад 0,5 га сухої рослинності, чагарників та сміття.

Причини даних пожеж встановлюють фахівці. 

Реклама

Залишити коментар