У селі Молодія вогнеборці ліквідували пожежу на підприємстві

23 серпня в селі Молодія Чагорської територіальної громади виникла пожежа в складському приміщенні одного із підприємств. Про пожежу Службу порятунку повідомив очевидець, який проходив повз та побачив вогонь.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

На місце події прибули рятувальники групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцеві пожежні команди сіл Чагор, Луківці та Валя Кузьмина.

На момент прибуття чергових караулів площа пожежі склала 150 кв.м. Надзвичайники ліквідували пожежу та врятували сусідню будівлю від знищення.

Вогнем знищено 2 складських будівлі, та частково покриття сусідньої. Травмованих та загиблих на пожежі немає. Від ДСНС до ліквідації залучалося 13 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Причину пожежу встановлють фахівці.

Також за минулу добу рятувальники ліквідували ще 7 пожеж по території Чернівецької області.

23 серпня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на відкритій території в місті Чернівці по вулиці Александрі. Пожежу помітив очевидець, який проїжджав повз та викликав рятувальників. 

На місце події прибув черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. Площа пожежі становить 500 кв.м 

Завдяки роботі рятувальників, вдалося запобігти розповсюдженню вогню на сусідню будівлю.

Того ж дня в селищі Глибока Глибоцької територіальної громади виникло загоряння сухої трави на відкритій території. На спецлінію 101 про пожежу повідомив очевидець.

На місце події прибув черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Площа пожежі склала 300 кв.м та була ліквідована рятувальниками.

Протягом доби зареєстровано іще 3 пожежі на відкритій території в Чернівецькому та Дністровському районах. На цих пожежах вогонь знищив 170 кв.м сухої трави.

Також 23 серпня іще 2 пожежі виникли в Чернівецькому та Вижницькому районах, де загорання сталося у житловому будинку та літній кухні. Рятувальники ліквідували пожежі у тих межах, що були на момент прибуття.

Причини даних пожеж встановлюється фахівцями.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар