У Чернівцях поліціянти розслідують обставини ДТП з потерпілим

На одній із вулиць обласного центру зіткнулися три транспортні засоби. Унаслідок ДТП травмувався один із водіїв – медики госпіталізували його до лікарні для надання допомоги. Наразі за фактом аварії поліціянти розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

5 серпня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вул. Січових Стрільців у Чернівцях.

у чернівцях слідчі поліції розслідують обставини дтп з потерпілим

Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 73-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Nissan», не врахував дорожньої обстановки, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes Vito», яким керував 40-річний місцевий житель з подальшим зіткненням з тролейбусом.

у чернівцях слідчі поліції розслідують обставини дтп з потерпілим

У результаті ДТП кермувальник автомобіля «Nissan» отримав травми. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілого до лікарні.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучено. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар