У Чернівцях відбувся інформаційно-рекрутинговий захід з майстер-класами та демонстрацією роботи БпЛА

Під час інформаційно-рекрутингового заходу в Чернівцях рейнджери проводили майстер-клас з надання домедичної допомоги в бойових умовах, демонстрували роботу БпЛА, представляли різні зразки дронів та стрілецької зброї. Відвідувачі брали участь у вікторинах, розважальних заходах, а на завершення відбувся виступ гурту «Чумацький шлях».

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького ОТЦК та СП.

“Захід такого формату саме у взаємодії з представниками Чернівецького обласного ТЦК та СП є першим, і ми сподіваємося продовжити цю практику і в інших місцях. Найбільше, що зараз створює негатив, – це нерозуміння та незнання процесів, тож сьогодні ми хочемо показати, що існування одних неможливе без існування інших. Неважливо, де військові виконують свої обов’язки, бо маємо єдину мету – захист нашої країни”, – зазначив командир окремого полку ССО «Рейнджер» на псевдо Бобер.

Гості дізнались багато нового про Сили спеціальних операцій, познайомилися з воїнами. А також охочі доєднатися до рейнджерів мали змогу отримати консультації представників центрів комплектування.

“Рекрутинг та робота ТЦК є фактично нероздільним процесом, адже в будь-якому випадку основні етапи оформлення рекрути проходять саме через центри комплектування. Ідея виступати єдиним фронтом і демонструвати єдність у такі темні для України часи – це одна з найкращих ініціатив”, – зазначила начальник служби зв’язків із громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП майор Тетяна Гайдащук.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар