Дільничні офіцери поліції Чернівецької області прозвітували про роботу в першому півріччі 2024 року

Під час робочої зустрічі правоохоронці проінформували представників органів місцевого самоврядування і територіальних громад про діяльність дільничних офіцерів поліції та стан дотримання правопорядку на обслуговуваних територіях. Тісна взаємодія з населенням допомагає правоохоронцям ефективніше протидіяти правопорушенням і розкривати злочини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські Буковини постійно проводять профілактичні заходи, спрямовані на недопущення порушення публічного правопорядку. Так, протягом 6 місяців 2024 року ДОП викрили 115 кримінальних правопорушень, склали понад 1450 адміністративних протоколів і постанов. 

Звітуючи перед громадянами та місцевою владою, дільничні офіцери поліції розповіли про стан криміногенної ситуації на території громад та поліцейські заходи спрямовані запобігання та протидію вчинення правопорушень. 

Окрім цього, правоохоронці роз’яснили населенню, як уберегти себе та своє майно від кримінально-протиправних посягань, надали поради про те як не стати жертвою злочину, а також нагадали куди звертатися по допомогу.

Поліцейські і представники громадськості також обговорили проблемні питання населення, шляхи їх вирішення та запланували низку заходів, спрямованих на покращення безпекової ситуації на обслуговуваних територіях.

Дільничні офіцери поліції Чернівецької області завжди вислуховують пропозиції громадян щодо покращення безпекової ситуації на дільниці, на підставі яких проводять превентивні заходи.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар