У Горішніх Шерівцях поліціянти затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві буковинки

У селі Горішні Шерівці під час конфлікту 43-річний буковинець завдав знайомій декілька ударів по тулубу. Унаслідок отриманих травм 43-річна місцева жителька померла. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника та вже повідомили йому про підозру у скоєному. Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

23 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення, про те що за місцем проживання померла 43-річна жителька села Горішні Шерівці, яка за життя зловживала алкогольними напоями. Тіло загиблої співробітники поліції направили для проведення судово-медичної експертизи, результати якої засвідчили, що буковинка померла в результаті закритої тупої травми тулуба з переломами ребер та розривом селезінки.

Для з’ясування обставин на місце події виїхали співробітники Головного управління Національної поліції Чернівецької області та працівники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці провели невідкладні оперативно-розшукові заходи, за результатами яких встановили, що того дня під час розпивання алкоголю в помешканні жителя села Горішні Шерівці, між 43-річною господаркою та 43-річним гостем виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту чоловік наніс жінці декілька ударів руками по тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинка померла.

Поліціянти затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці готують клопотання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар