Буковинські поліцейські оперативно розшукали та затримали чоловіка, який незаконно заволодів автомобілем заявниці

Учора, 22 липня, до поліції звернулася 36-річна жителька Сторожинця та повідомила, що невідома особа заволоділа її транспортним засобом “ВАЗ-2101”, який був припаркований у дворі за місцем проживання. Правоохоронці швидко розшукали викрадений автомобіль, повернули буковинці та задокументували протиправні чоловіка, причетного до скоєння цього злочину. Санкція статті передбачає від трьох до пʼяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Отримавши повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група  відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції, оперативники Управління карного розшуку ГУНП та поліцейські офіцери громади. 

Правоохоронці негайно розпочали розшукові заходи. Відтак – «по гарячих слідах» швидко розшукали транспортний засіб та особу порушника. Ним виявився 21-річний житель Красноїльська.

Поліцейські затримали фігуранта в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього транспортний засіб.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання повідомлення буковинцю про підозру.

Наразі поліцейські звернулися до суду із клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. 

Реклама