Міноборони повернуло до ЗСУ боєприпаси, які раніше призначались на утилізацію

Міноборони України повернуло до ЗСУ значну кількість боєприпасів різних калібрів, які до початку збройної агресії росії були передані підприємствам для утилізації як надлишкові.

Про це Міноборони повідомляє у Фейсбуці.

У Міноборони зазначили, що повернуті набої, після ретельної перевірки якості, вже застосовуються на полі бою проти російських загарбників. Йдеться, зокрема, про: артилерійські постріли, боєприпаси до стрілецької зброї, комплектуючі елементи, підривники тощо.

“Цей процес є частиною діяльності Міноборони з посилення обороноздатності України та забезпечення українських військових необхідними ресурсами для ефективного протистояння агресору”, – підкреслили у міністерстві.

Заступник міністра оборони Юрій Джигир зазначив, що Міноборони шукає внутрішні резерви для забезпечення українських воїнів боєприпасами.

“Розуміємо, що сьогодні кожен постріл, ракета, набій — життєво необхідні на полі бою. Замість утилізації боєприпасів, «утилізовуємо» ними ворога. Даємо друге життя — намагаємося відновити все, що підлягає ремонту і подальшій експлуатації. Всі працюємо для забезпечення фронту”, – наголосив Джигир.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар