Слідчі буковинської поліції розслідують обставини скоєння трьох аварій з потерпілими

Протягом минулої доби 14 липня на території Чернівецької області трапилося три ДТП, під час яких травмувалися троє буковинців. За цими фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Чернівцях по вулиці Січових Стрільців надійшло до поліції по обіді 14 липня. На місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 24-річний водій автомобіля “Renault Megane” не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з авто “Mercedes-Benz Vito”, під керуванням 46-річного буковинця.

У результаті ДТП 43-річна пасажирка мікроавтобуса травмувалася. Потерпілу доправили до лікарні.

Ще одна аварія сталася в селі Фошки Вижницького району. Працюючи на місці пригоди, співробітники відділення поліції № 1 (Путила) Вижницького РВП попередньо з’ясували, що 25-річний місцевий житель не впорався з керуванням мотоциклом “Shintray” та допустив падіння з нього. Внаслідок чого, мотоцикліста із численними тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичної установи.

Цього ж дня, у Чернівцях 31-річна водійка автомобіля “Renault Kangoo”, зіткнулася з авто “Renault Laguna”, під керуванням 21-річного чернівчанина та в подальшому допустила наїзд на жінку-пішохода. У результаті ДТП 38-річна місцева жителька отримала травму ноги.

За кожним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар