Минулої доби на Буковині поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими пішоходами

У Чернівцях внаслідок наїзду автомобіля травмувалась 64-річна місцева жителька. Ще одна ДТП трапилась у Дністровському районі: мотоцикліст допустив наїзд на пішохода – водій та 38-річний буковинець отримали травми. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги. За фактами аварій слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 10 липня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Героїв Майдану-Скальда в обласному центрі.

Прибувши на місце події, співробітники Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що 45-річний житель Вижницького району, керуючи автомобілем “Рeugeot”, допустив наїзд на 64-річну чернівчанку. Унаслідок ДТП пішохідка отримала травми. Медики доставили жінку до лікарні для надання допомоги.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась у с. Шебутинці Дністровського району. На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сокиряни) Дністровського РВП.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 16-річний житель с. Покровка, керуючи мотоциклом “Spark”, допустив наїзд на 38-річного жителя с. Шебутинці.

У результаті аварії кермувальник мототранспорту та пішохід отримали численні травми. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала постраждалих до лікарні для надання допомоги.

Відомості про обидві автопригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучено. Досудові розслідування тривають.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар