Поліціянти Буковини повідомили про підозру чоловіку у незаконному заволодінні автомобілем

Повідомлення про незаконне заволодіння транспортного засобу надійшло до поліції 28 червня від 42-річного жителя села Комарів. Правоохоронці швидко встановили особу порушника і місцезнаходження автівки. За скоєне зловмисникові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До Дністровського районного відділу поліції звернувся 42-річний житель Кельменецької громади та повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем “ВАЗ-2101”, який був припаркований на подвір’ї за місцем проживання.

У результаті поведених оперативно-розшукових заходів співробітники поліції швидко встановили особу порушника та місцезнаходження викраденого транспортного засобу. Ним виявився раніше судимий за вчинення домашнього насильства 25-річний житель села Нелипівці.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік гостював у заявника, взяв без дозволу господаря автівку та поїхав додому. Крім цього, буковинець на чужому автомобілі ще вчинив ДТП без потерпілих. Сума збитків завдана заявникові становить 50 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав фігуранту запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Слідство триває.

Реклама

Залишити коментар