На Буковині судитимуть чоловіка, обвинуваченого у підробці та використанні фальшивих документів

Правоохоронці викрили та задокументували протиправні дії 47-річного жителя Хмельницької області, який за допомогою підроблених документів намагався перетнути державний кордон. Наразі обвинувальний акт відносно фігуранта слідчі поліції скерували до суду. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького РУП з’ясували, що у квітні цього року в селі Тереблече на контрольно-пропускному пункті «Порубне» 47-річний житель Хмельниччини надав інспектору прикордонної служби підроблене посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВЛК про непридатність до служби.

Крім цього, поліцейські з’ясували, що чоловік спільно з невстановленою на даний час особою, виготовили вказані документи на бланках паперу, проставили письмові відмітки, підписи від імені керівників установ та підробили печатки.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.

Фігуранту інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Реклама