Буковинські поліцейські надіслали допомогу 135 дітям з Миколаївщини, які потрапили у складні життєві обставини

Минулими вихідними співробітники Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області спільно з благодійниками навідалися до комунального закладу “Первомайська спеціальна школа” на Миколаївщині. Правоохоронці та меценати привезли дітям віком від 7 до 17 років речі першого вжитку: одяг, взуття, продукти харчування, медикаменти, настільні ігри та солодощі. Окрім цього, буковинські поліцейські навідалися до поліцейських з Херсонщини та передали їм турнікети та маскувальні сітки.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

“У період, коли ворог не обирає цілі, а точно влучає туди, де живуть діти, які потрапили у складні життєві обставини, ми допомагаємо малим українцям. Вони потребують найбазовіших речей життєдіяльності. Тому ми  з колегами-партнерами всіляко та оперативно реагуємо на будь-які їх потреби”, – сказав начальник Управління Головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк.

Також поліцейські наголосили на тому, що від війни діти дуже сильно страждають та те, що їм необхідно допомагати.

“Діти, які належать до кризових категорій, у першу чергу потребують допомоги від тих, які готові негайно зібрати від тих, хто готовий її надати. Війна не обирає кращих чи гірших, багатих чи бідних. Війна робить своїми жертвами усіх: дорослих і дітей, багатих і бідних. Тому наша мета – якомога швидше забезпечити всім необхідним”, – сказав Національний секретар ГО “Справа Кольпінга в Україні” Савка Василь.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар