Слідчі поліції повідомили про підозру буковинцю у викраденні автомобіля

44-річний річний житель обласного центру незаконно заволодів транспортним засобом “Fiat Doblo”, який належав чернівчанину. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Відповідно до чинного законодавства, фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора 23 червня до поліції звернувся 37-річний житель чоловік і повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем, який був припаркований по одній із вулиць міста.

У результаті розшукових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції спільно з працівниками Управління патрульної поліції в Чернівецькій області оперативно встановили особу фігуранта. Ним виявився 44-річний буковинець.

Чоловік розповів поліцейським, що скористався відсутністю господаря автомобіля та за допомогою ключів, які були в транспортному засобі, завів двигун. Після цього чоловік деякий час їздив вулицею Рівненською та залишив там транспортний засіб.

Правоохоронці оперативно затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Транспортний засіб вилучений та поміщений на арештмайданчик. 

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру фігуранту у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. 

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар