Поліціянти Буковини повідомили про підозру юнакові, який пограбував чернівчанку

Зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном жінки на одній із вулиць Чернівців. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Уночі 5 червня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 47-річної жительки обласного центру про те, що повертаючись додому, невідомий відкрито заволодів її мобільним телефоном та побіг у невідомому напрямку.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького РУП спільно з оперативниками УКР за аналітичної підтримки працівників кримінального аналізу ГУНП в Чернівецькій області встановили, що смартфоном жінки відкрито заволодів 17-річний місцевий житель. Парубок був раніше судимий за вчинення аналогічного злочину.

Речовий доказ поліцейські вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар