Сухопутні війська ЗСУ оголосили про запуск офіційного проєкту рекрутингу до підрозділів безпілотних систем — Drone Force

Цей проєкт забезпечує повний супровід кандидатів від територіальних центрів комплектування до бригади, надаючи їм унікальні можливості для професійного розвитку та служби з використанням найсучасніших технологій.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.

Зазначено, що від моменту звернення до територіального центру комплектування до приєднання до обраної бригади, кожен рекрут отримує всебічну підтримку. Програма включає 60 днів інтенсивного навчання, спеціально розробленого для підготовки до служби у підрозділах безпілотних систем.

Кожен рекрут має можливість обрати підрозділ та посаду, з гарантією їх отримання. Найбільший вибір підрозділів, що дозволяє знайти саме ту спеціалізацію, яка найбільше підходить. Навчальний батальйон та окрема програма створені спеціально для проєкту Drone Force, щоб забезпечити найвищий рівень підготовки.

Проєкт Drone Force не лише відкриває перед рекрутами нові горизонти, але й надає можливість працювати з передовими технологіями, що є ключовими у сучасних військових операціях. Приєднуючись до Drone Force, кожен має шанс реалізувати себе та зробити вагомий внесок у захист України.

Шлях рекрута, умови та контакти на сайті Drone Force: https://landforces.mil.gov.ua/df
або переходьте за QR-кодом (головне зображення)

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар