На Буковині судитимуть іноземця за незаконне зберігання холодної зброї

Поліцейські Чернівецької області зібрали доказову базу протиправних дій жителя сусідньої держави, який без передбаченого законом дозволу перевозив багнет-ніж. За скоєне чоловіку відповідно до санкції статті загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У квітні 2024 року, перебуваючи на міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Мамалига», співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції викрили 41-річного іноземця, який перевозив у автомобілі “Mercedes-Benz Sprinter” предмет, ззовні схожий на холодну зброю.

За результатами дослідження вилучений предмет є контактною клинковою холодною зброєю колюче-ріжучої дії (багнет-ножем), виготовленою промисловим способом.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Дністровська окружна прокуратура.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар