У російському Шебекіно обвалився підʼїзд багатоповерхівки

У місті Шебекіно Бєлгородської області рф обвалився підʼїзд пʼятиповерхівки. Є постраждалі. За словами місцевої влади, це сталося внаслідок обстрілу. 

Про це повідомив губернатор регіону в’ячеслав ґладков. 

Відомо про 5 постраждалих, двох мешканців надзвичайники дістали з-під завалів, каже посадовець. Водночас російський Telegram-канал Baza пише про щонайменше 7 постраждалих та вказує, що під завалами ще можуть бути люди, зокрема діти. 

Пропагандистський ресурс Mash стверджує, що Збройні сили України нібито випустили ракету, яка і призвела до обвалу під’їзду.

На місці обвалення будинку продовжують працювати співробітники оперативних служб.

Нагадаємо, у травні в російському місті Бєлгород у багатоповерхівці обвалився один із під’їздів. Губернатор області звинуватив Сили оборони України в обстрілі. Міноборони росії стверджує, що обвал стався внаслідок роботи їхньої ППО. За даними місцевої влади, загалом у місті внаслідок обстрілів того дня загинули 19 росіян.

Водночас у Центрі протидії дезінформації РНБО України припустили, що обвал під’їзду міг статися через навмисний підрив або побутовий вибух.

Руйнування будинку в Бєлгороді сталося в той час, коли російські окупаційні війська намагалися прорвати українську оборону на Харківщині та посилено обстрілювали українські населені пункти.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар