У Чернівцях судимтимуть чоловіка за ухилення від покарання

У травні цього року суд визнав 43-річного чернівчанина винним у вчиненні наркозлочину та призначив покарання у вигляді 240 годин громадських робіт. Однак чоловік не відпрацював їх. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування за цим фактом і передали обвинувальний акт для розгляду до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Дізнавачі Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що чернівчанин  був визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Відповідно – йому призначено покарання у виді 240 годин громадських робіт.

Попри неодноразові попередження про недопущення порушення порядку та умов відбування покарання у виді громадських робіт, буковинець не з’являвся на роботу без поважних причин і не відбув визначений термін покарання.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 389 (Ухилення від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі) Кримінального кодексу України.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар