Минулої доби “знахарка” ошукала буковинку на суму майже 15 тисяч гривень

Щоб незаконно збагатитися за рахунок довірливих громадян, шахраї створили у одній із соцмереж акаунт, в якому «знімають пороби». У пастку аферистів потрапила жителька Чернівецького району. Наразі поліцейські проводять заходи щодо встановлення порушників та притягнення їх до кримінальної відповідальності. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 21 травня, до відділення поліції №4 (м. Герца) ЧРУП із заявою про шахрайство звернулася 32-річна жителька Чернівецького району. Жінка розповіла працівникам поліції, що знайшла в інтернеті оголошення про можливість отримання послуг «знахарки». Буковинка написала нібито провидиці повідомлення та під приводом отримання її послуг перерахувала на надані реквізити передоплату – 14 500 гривень. У подальшому аферистка перестала відповідати, а заявниця зрозуміла, що її обманули шахраї. 

Відомості про незаконне заволодіння коштами буковинки дізнавачі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар