Буковинець отримав підозру за порушення режиму домашнього аресту

Співробітники Чернівецького районного управління поліції задокументували протиправні дії раніше судимого буковинця, який перебуваючи під адміннаглядом, самовільно покинув домівку без попередження правоохоронців. За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування дізнавачі поліції встановили, що раніше засуджений за вчинення кримінальних правопорушень, 38-річний житель обласного центру, на підставі ухвали Садгірського районного суду міста Чернівці, з квітня 2023 року перебуває під адміністративним наглядом співробітників поліції. Чоловік знав, яких тимчасових правил йому необхідно дотримуватися.

Однак, незважаючи на встановлені йому тимчасові обмеження, з 8 березня по 13 травня 2024 року буковинець самовільно, без поважних причин, покинув місце проживання не повідомивши про це працівників поліції.

Наразі дізнавачі Чернівецького районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ст. 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар