Поліцейські завершили досудове розслідування щодо буковинця за вбивство невістки

Нагадаємо, 25 липня, у Заставні під час конфлікту чоловік завдав родичці удари по тілу та голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці інциденту. За цим фактом слідчі поліції завершили кримінальне провадження та передали обвинувальний акт для розгляду до суду. Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники відділення поліції №3 (м. Заставна) встановили, що того вечора між 58-річним місцевим мешканцем і його 29-річною невісткою, жителькою села Митків, унаслідок розпивання алкоголю виникла словесна суперечка на побутовому ґрунті. Під час конфлікту буковинець штовхнув жінку та наніс їй удари по тілу і голові, після чого вийшов на вулицю. Від отриманих поранень потерпіла померла у помешканні свого свекра.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці направили тіло загиблої для проведення судово-медичної експертизи, яка засвідчила, що смерть буковинки наступила внаслідок закритої черепно-мозкової травами.

Під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідування відносно цього факту. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські передали обвинувальний акт для розгляду до суду.

Реклама

Залишити коментар