Поліцейські за фактами вчинення шахрайств відносно буковинців розпочали кримінальні провадження


Шахраї входять в довіру до громадян, переконують у необхідності перерахування коштів на невідомі рахунки і таким чином привласнюють їхні заощадження. Впродовж минулої доби двоє жительок Чернівецької області потерпіли від “лап аферистів”.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Учора 2 листопада до Чернівецького районного управління поліції звернулася 30-річна місцева жителька, яка повідомила, що під час додаткового онлайн-заробітку її ошукала невідома особа. Жінка власноруч перерахувала понад 45 тисяч гривень на невідомі рахунки.

Також цього дня з повідомленнями про шахрайство до Вижницького райвідділу поліції звернулася 45-річна жителька міста Вижниця. Жінка розповіла правоохоронцям, що під час покупки електровелосипеда її ошукав недобросовісний продавець. Буковинка власноруч перерахувала на рахунок афериста понад 13 тисяч гривень, а бажаний товар так і не отримала.

Дізнавачі поліції за вказаними фактами незаконного заволодіння коштами громадян шахрайським шляхом, розпочали кримінальні провадження, передбачені статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Реклама

Залишити коментар