У Чернівцях поліціянти повідомили чоловіку про підозру у незаконному зберіганні наркотиків

Співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили та задокументували протиправні дії жителя обласного центру, який зберігав наркотичну речовину канабіс. Наразі за цим фактом поліцейські проводять досудове розслідування у формі дізнання. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У березні цього року, патрулюючи територію обслуговування у період дії комендантської години, працівники поліції зупинили для перевірки документів 27-річного чернівчанина.

Під час проведення огляду в встановленому законом порядку поліцейські виявили та вилучили у чоловіка паперовий згорток із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну та пристрій для викурювання наркотиків. Зі слів підозрюваного, наркотичні засоби він зберігав для власного вживання.

Правоохоронці вилучили речові докази та направили їх на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. ЇЇ результати засвідчили, що вилучене у своєму складі містить особливо небезпечну наркотичну речовину канабіс, обіг якої в Україні заборонено.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру фігуранту у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар