На Буковині сталася ДТП за участі вантажівки та легковика

Аварія трапилися вчора, 24 жовтня, у місті Новодністровськ. У результаті зіткнення транспортних засобів травмувалися двоє буковинок. За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про автопригоду по одній із вулиць міста Новодністровськ надійшло до поліції о 13:25. Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції. 

Попередньо, поліцейські встановили, що 56-річний водій вантажівки “Renault Premium”, під час здійснення маневру поворот ліворуч, не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем “Daewoo Lanos”, яким керувала жителька села Василівка Дністровського району.

Унаслідок автопригоди постраждали 25-річна водійка та 53-річна пасажирка легкового автомобіля. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Також рятувальники врятували водійку “Daewoo Lanos”, деблокувавши її із понівеченого авто.

Реклама

Залишити коментар