Буковинець одержав підозру за переправлення чоловіків за кордон

У селі Путрине Дністровського району правоохоронці викрили буковинця, який за гроші намагався посприяти у перетині державного кордону чоловіку призовного віку. Фігуранту загрожує до дев’яти років ув’язнення та конфіскація майна.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Черінвецької області.

Знаючи про обмеження щодо виїзду військовозобов’язаних осіб за кордон у період воєнного часу, 62-річний житель с. Подвір’ївка налаштував незаконний бізнес щодо перетину чоловіків до інших країн.

13 жовтня цього року поліцейські спільно з працівниками прокуратури та прикордонниками задокументували незаконні дії чоловіка. За грошову винагороду у сумі 4000 доларів США буковинець пообіцяв переправити 19-річного жителя Тернопільської області до Республіки Молдова.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону слідчі поліції повідомили організатору нелегального перетину кордону про підозру. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення,  передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності інших осіб до цієї протиправної діяльності.

Реклама

Залишити коментар