Сім’я військового з Чернівців потребує допомоги

У родині військового з Чернівців недавно сталася пожежа, в результаті якої їх будинок згорів. Його мати разом із чотирма дітьми залишилися без житла.

Волонтери планують зібрати пів мільйона гривень для відновлення будинку, щоб родина могла знову оселитися в ньому до осені. Як повідомила власниця будинку Валентина Габора, пожежа сталася минулого тижня через несправну електропроводку.

Пані Валентина також розповіла, що кілька тижнів тому їх невістка загинула, перевозячи волонтерську допомогу на фронт, коли їх автомобіль наїхав на снаряд.

Нині жінка виховує трьох внуків (четвертий, старший внук, проживає окремо), оскільки їх батько захищає Україну з 2014 року.

Благодійна організація “Об’єднані перемагати” повідомила, що надала родині всю необхідну допомогу на перший час. Проте будинок був майже повністю знищений вогнем і потребує негайного ремонту. Директор благодійного фонду Володимир Малиш зазначив, що багато людей вже передали родині продукти, техніку і речі особистої гігієни, але недостатньо коштів для початку ремонтних робіт.

Волонтери мають намір зібрати пів мільйона гривень на відновлення будинку і закликають всіх небайдужих долучитися до цієї справи.

Реквізити для допомоги:

Посилання на Банку
https://send.monobank.ua/jar/8Xxk8G3krz

Номер картки Банки
5375 4112 0570 9392

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар