США нададуть Україні найбільший пакет допомоги з початку війни, — Мелінда Гарінґ

Україна може невдовзі отримати від Сполучених Штатів найбільший пакет допомоги з початку війни. 

Про це заявила заступниця Директора Центру Євразії Атлантичної Ради (США) Мелінда Гарінґ під час онлайн-дискусії Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

“Підтримка буде потужною, і більшість очікує, що наступний пакет допомоги, що надійде до Різдва, буде найбільшим пакетом допомоги, що бачила Україна”, – сказала вона, коментуючи проміжні вибори у США.

Гарінґ підкреслила, що на виборах перемогли кандидати, які підтримують Україну.

“Багато з тих, про кого ми хвилювалися, не було переобрано. А от тих, хто підтримує Україну, було переобрано. Це основне”, – сказала вона. 

“Керівництво групи підтримки України було переобрано. Так само і в палаті представників було переобрано декілька основних осіб, які промовисто підтримують Україну”, – зазначила Мелінда Гарінґ.  

Також, додала вона, в Сенаті переміг голова Комітету з міжнародних відносин, який підтримує Україну. 

“Я знаю, що українці дуже хвилювалися, що переможе більшість прихильників Трампа. І тоді буде зміна в підтримці України. Цього не відбудеться. Підтримка буде потужною, і більшість очікує, що наступний пакет допомоги, що надійде до Різдва, буде найбільшим пакетом допомоги, що бачила Україна”, – резюмувала Мелінда Гарінґ.

Реклама

Залишити коментар