Чернівецька письменниця Юлія Косівчук влаштувала акцію протесту під час концерту російського виконавця у США

Чернівецька письменниця, художниця Юлія Косівчук, яка мешкає у США, влаштувала акцію протесту під час концерту російського виконавця.

Вона вийшла на сцену у закривавлерій сорочці на знак протесту проти російської агресії. Охорона стендапера намагалася схопити активістку, але не врахувала, що Юлія володіє східними єдиноборствами.

Своїм протестом вона відобразила долю України. В той час як наш народ винищують, росіяни продовжують робити вигляд ніби жодних злочинів їхня армія не скоює. На відео, яке опублікувала письменниця, чути, як відреагував на її вихід Нурлан Сабуров: “це що місячні?”. На що зал росіян вибухнув реготом.

“Because silence is a crime!
Ні, покидьку, це в мене не місячні, як ти, недолуго перднув своїм ротом, це я – Україна! І поки ти тут заробляєш бабло, розважаючи кончених рабів – я стікаю кров‘ю!”
, — йдеться в описі до відео з акції.

На перфоманс в росіян реакції не було. Лише кілька молодих людей вийшли із залу.

“Клоун Нурлан Сабуров живе в Москві і там платить податки. Він не говорить про війну своїм багатотисячним підпіщикам, бо він за МІР. Вчора зал був повний. Квитки по 135$. Скільки ще куль вони куплять за ці гроші?!Мовчання — це злочин!”

Реклама

Залишити коментар