Мовчанка влади у скандалі з «вагнерівцями» приведе Україну до розриву стосунків з міжнародними партнерами, – Максим Бурбак

Відсутність реакції з боку Президента на результати міжнародного розслідування Bellingcat зриву операції з захоплення російських терористів приведе до катастрофічного погіршення відносин з нашими стратегічними партнерами – США та ЄС. Таку думку в ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА висловив народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«У цьому питанні влада повинна максимально публічно і відкрито прозвітувати, що відбувалося минулого літа, – наголосив політик. – Щоб наші вороги – Росія – не використали ці недомовки, це мовчання для того, щоб ми посварилися з нашими західними партнерами. «Кольчужний скандал» часів президента Кучми вас нічого не навчив? Така ж сама заготовка може бути використана цього разу. Тому дійте відкрито і публічно.

Якщо є таке обвинувачення, таке розслідування – будь ласка, подайте свою позицію. Адже журналісти Bellingcat у своєму розслідуванні кажуть, що декілька разів зверталися до Офісу президента, щоб вони прокоментували, бо це було всебічне розслідування. А там мовчанка. Та хоч спростуйте – і це теж буде позиція, яку подали б журналісти. А це мовчання, затягування і те що зараз посилають на ефіри другосортних спікерів, які намагаються хоч якось вигородити владу – це ви самі роздмухуєте скандал.

Влада повинна усвідомити, що проти нас ведеться гібридна війна. Війни ХХ століття вже в минулому, зараз по-іншому відбувається агресія. Кібервійська, поширення фейків у ЗМІ та соцмережах, тонни бруду, що виливаються на політиків, які розуміють, що треба зробити, переключання уваги зі справді важливого на другорядні питання.

І намагання розсварити нас з Америкою, Британією, ЄС – це ще один фронт у цій гібридній війні, розв’язаній Росією проти України

https://www.facebook.com/watch/?v=586047956052658

Реклама

Залишити коментар