Адміністрація караоке-бару Solo силою утримувала в приміщенні інспекторку Держпродспоживслужби – поліція

В рамках спільного відпрацювання патрульної поліції і Держпродспоживслужби 10.01.2020 року здійснювались перевірка дотримання карантинних обмежень розважальними закладами та закладами харчування.

Один з закладів, що знаходиться на вулиці Івана Франка 3 працював, повідомляє пресслужба патульної поліції.

Працівниця Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів потрапила до даного закладу та в телефонному режимі повідомила патрульних, що на цей момент адміністрація закладу відмовляється випустити її з приміщення караоке, чим позбавляють людину свободи та силою утримують в середині, також вона зателефонувала на лінію 102.

Екіпажі роти тактико-оперативного реагування та екіпажі поліції зайшли всередину. Працівницю Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів написала заяву та пояснення по даному факту незаконного позбавлення волі, матеріали передані до Шевченківського ВП. На місце події прибула мобільна група ГУНП і склали протокол за ст. 44/3 ч.1 на адміністратора даного закладу.

Спільними зусиллями та шляхом мирного діалогу власникам закладу пояснили, що клієнти повинні покинути приміщення. Працівники поліції особисто проконтролювали даний процес. Заклад зачинили.

Реклама