Мінестроне, авголемоно, фалафель, полента, бігус, паелья, ньокі, чахохбілі та навіть мусака. У Чернівцях презентували оновлене меню для шкільних їдалень. Розробляв сучасний раціон для учнів відомий шеф-кухар Євген Клопотенко. Як сприйняли нововведення батьки, скільки коштуватиме обід та чи сподобались страви школярам?
- 10:00 СБУ на Буковині викрила керівника “ветеранської” громадської організації, який за гроші обіцяв “ухилянтам” уникнути мобілізації
- 08:45 Низка будинків Чернівців до вечора залишилися без води
- Вчора: 21:00 Сибіга: партнери України повинні надати нам ППО, здатне перехоплювати нові ракети росії
- Вчора: 20:59 Польські протестувальники розблокували пункт пропуску «Шегині – Медика»
- Вчора: 20:50 Міноборони Британії та США розслідують інциденти з безпілотниками на авіабазах
- Вчора: 20:00 Литва передала Україні нову партію військової допомоги
- Вчора: 19:00 Графік заживлення побутових споживачів електроенергії на 25 листопада
- Вчора: 18:00 У Румунії за день зафіксували два землетруси
- Вчора: 17:00 Україна відкриватиме в Африці «зернові доми» – Президент
- Вчора: 16:00 Польські фермери заблокували ПП «Медика-Шегині» на 48 годин, але акція може продовжитися – Демченко